Er is niets dynamischer dan softwareontwikkeling.

Wel zo handig als uw developer in kan springen op alle eisen van uw klant.

Lease uw developer flexibel en beschik over de benodigde kennis

Tenzij u al over een groot en divers developmentteam beschikt, is het bijna onmogelijk om alle kennis zelf in huis te hebben. Immers, de diversiteit aan platformen en de vraag naar cross-platform oplossingen stijgt enorm. Natuurlijk kunt u deze werkzaamheden uitbesteden aan een partner, maar u kunt ze ook zelf ontwikkelen. Wij leveren programmeurs die volledig flexibel inzetbaar zijn en door uzelf aangestuurd kunnen worden. Onze professionals werken zich snel in op uw werkwijze en integreren prima in uw bestaande developmentteam.

Het leasen van een professional heeft een aantal voordelen. Als u bijvoorbeeld een Android specialist aanneemt, maar tijdelijk een IOS specialist nodig heeft, dan kunnen wij de professional met één telefoontje voor u omwisselen. Haalt u een grote order binnen en heeft u tijdelijk extra personeel nodig, dan kunnen wij de juiste professionals aan u leveren. Dit gaat snel en makkelijk en zo beschikt u altijd over de juiste kennis in de juiste verhoudingen, op de momenten dat u dat nodig heeft. Geen onnodig personeel op de bank en geen ingewikkelde administratieve handelingen. Wij leveren hoogopgeleide professionals die gestimuleerd worden continu bij te leren, waardoor zij over de meest recente kennis in hun specialiteit beschikken. Kijk op onze kennis pagina welke professionals wij kunnen leveren.

Service

Als u bij ons een professional leaset, kunt u altijd rekenen op onze hulp. Deze hulp is afhankelijk van uw eigen kennis en beschikbare tijd. Onderstaand vindt u meer informatie over de servicelevels die wij bieden. Wilt u het serviceniveau tijdens de werkzaamheden aanpassen, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn net zo flexibel als onze professionals.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is één van de voordelen als u een professional bij ons leased. Zo kunt u binnen uw contract professionals al met een simpel telefoontje wisselen. Wel zo makkelijk als u PHP programmeur heeft aangenomen maar tijdelijk een Android developer nodig heeft. De contracten hoeven hiervoor niet aangepast te worden, wel kunnen er kleine prijsverschillen optreden in de maandelijkse vergoedingen. Zo is een Android developer duurder als een PHP developer. Dit wordt uiteraard met u gecommuniceerd voordat wij een wissel voorstellen.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.