Een goed gedocumenteerde start zorgt voor een goedlopend project.

Een business- of systeemanalist zorgt ervoor dat alle requirements overzichtelijk in kaart worden gebracht.

De business- of systeemanalist vergroot de kans op succes

Outsourcing kent een aantal uitdagingen. Zo is er altijd een cultuurverschil en wordt de programmeur op afstand aangestuurd. Ook gaat de communicatie vaak in het Engels en niet in het Nederlands. Deze punten kunnen de succeskans van een project beïnvloeden. Daarom is een goede voorbereiding het verschil tussen een succesvolle afronding en een tevreden klant, of een voortslepende ontwikkeling die de ene na de andere deadline overschrijdt.

Een business- of systeemanalist creëert duidelijkheid, waardoor iedereen weet wat er van hem verwacht wordt en het project in duidelijk haalbare deadlines verdeeld kan worden.
De taak van een business- of systeemanalist bestaat uit de volgende punten:

  1. Het boven water krijgen van alle projectgegevens;
  2. Onderzoek doen naar de nieuwste technieken en beste programmeertalen voor het project;
  3. Onderzoek doen naar vergelijkbare projecten, om te zien of het project versterkt kan worden met functionaliteiten waaraan nog niet is gedacht;
  4. Het schrijven van een functioneel ontwerp;
  5. Het schrijven van een technisch ontwerp;
  6. Het maken van een bouwtekening (wireframes).

Om ervoor te zorgen dat u de business- of systeemanalist optimaal kunt inzetten, bieden wij drie serviceniveau's. Kies de service die bij u past, zodat ook uw kansen optimaal benut worden.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is één van de voordelen als u een professional bij ons leased. Zo kunt u binnen uw contract professionals al met een simpel telefoontje wisselen. Wel zo makkelijk als u PHP programmeur heeft aangenomen maar tijdelijk een Android developer nodig heeft. De contracten hoeven hiervoor niet aangepast te worden, wel kunnen er kleine prijsverschillen optreden in de maandelijkse vergoedingen. Zo is een Android developer duurder als een PHP developer. Dit wordt uiteraard met u gecommuniceerd voordat wij een wissel voorstellen.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.