Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Business Analist

Business- of Systeemanalisten

Een project start met het verzamelen van alle projectvereisten, research naar de beste oplossingen en wellicht beste platformen, en documentatie van het te bouwen product. Als dit klaar is wordt dit besproken met de klant en waar nodig aangepast.
Na goedkeuring van de klant is deze fase afgerond. Dit is een lastige fase, die meestal uitgevoerd wordt door ervaren programmeurs of businessspecialisten.
Onze professionals hebben ruime ervaring in het verkrijgen en verwerken van alle benodigde informatie, zodat uw project een gefundeerde start maakt.

Developers

De markt stelt steeds hogere eisen aan software developmentteams. Zo moet er steeds meer cross-platform ontwikkeld worden en compatible zijn met allerlei externe hulpmiddelen en tools. Breid uw team flexibel uit met de benodigde kennis, om alle vragen van uw klant te kunnen beantwoorden. Met flexibel bedoelen wij dat u kunt beschikken over de juiste kennis op de momenten dat u dat nodig heeft. U zit dus niet vast aan één specifieke medewerker met een vaste deskundigheid. U kunt gebruik maken van de kennis van meer dan 900 professionals.

Developer

 

Tester

Testteam

Bij het uitbreiden van een developmentteam denkt men al snel aan het toevoegen van programmeerkennis. Toch blijkt in de praktijk dat het toevoegen van een softwaretester in veel gevallen een betere keuze is. Elke minuut programmeren betekent minimaal één tot twee minuten testen. Dit is een enorme belasting voor een developmentteam. Een softwaretester kan deze werkdruk voor een groot deel uit handen nemen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte bij de developers. Tevens gebruikt de softwaretester betere testmethodieken, waardoor de kwaliteit van het product verbetert.