Nieuwe wetgeving over datalekken

Vanaf 1 januari 2016 wordt het wettelijk verplicht om datalekken te melden. Zowel grootschalige inbraak als iedere vorm van kwijtraken, diefstal of onbevoegd gebruik van persoonsgegevens telt als een datalek. De sancties hierop kunnen streng zijn. Wie data laat lekken of persoonsgegevens verwerkt zonder zich netjes aan de wet te houden...
Lees meer...

Google draait Javascript en CSS de nek om

En kleedt HTML uit, ter redding van het mobiele web.
Google is het zat. Weg met dat CSS en Javascript in webpagina's, dat staat alleen maar een goede mobiele kijk- en leeservaring in de weg. Een open source-project genaamd Accelerated Mobile Pages moet daar een eind aan maken.
Lees meer...

Bedrijfsinformatie op je website: wat is verplicht?

Wij willen je er op wijzen dat er wettelijke verplichtingen zijn waaraan je website dient te voldoen. Dat geldt met name als je via je website producten en diensten verkoopt. Waar moet je op letten? Wij geven je een overzicht.
Lees meer...

De apprevolutie is pas net begonnen

In tablets en smartphones wordt weinig geïnnoveerd, maar er ligt nog genoeg potentieel in mobiele apps.
IT heeft afgelopen vijf jaar veel tijd en geld geïnvesteerd in de beveiliging van mobiele apps.
Lees meer...
Business Analist

Business- of Systeemanalisten

Een project start met het verzamelen van alle projectvereisten, research naar de beste oplossingen en wellicht beste platformen, en documentatie van het te bouwen product. Als dit klaar is wordt dit besproken met de klant en waar nodig aangepast.
Na goedkeuring van de klant is deze fase afgerond. Dit is een lastige fase, die meestal uitgevoerd wordt door ervaren programmeurs of businessspecialisten.
Onze professionals hebben ruime ervaring in het verkrijgen en verwerken van alle benodigde informatie, zodat uw project een gefundeerde start maakt.

Developers

De markt stelt steeds hogere eisen aan software developmentteams. Zo moet er steeds meer cross-platform ontwikkeld worden en compatible zijn met allerlei externe hulpmiddelen en tools. Breid uw team flexibel uit met de benodigde kennis, om alle vragen van uw klant te kunnen beantwoorden. Met flexibel bedoelen wij dat u kunt beschikken over de juiste kennis op de momenten dat u dat nodig heeft. U zit dus niet vast aan één specifieke medewerker met een vaste deskundigheid. U kunt gebruik maken van de kennis van meer dan 900 professionals.

Developer

 

Tester

Testteam

Bij het uitbreiden van een developmentteam denkt men al snel aan het toevoegen van programmeerkennis. Toch blijkt in de praktijk dat het toevoegen van een softwaretester in veel gevallen een betere keuze is. Elke minuut programmeren betekent minimaal één tot twee minuten testen. Dit is een enorme belasting voor een developmentteam. Een softwaretester kan deze werkdruk voor een groot deel uit handen nemen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte bij de developers. Tevens gebruikt de softwaretester betere testmethodieken, waardoor de kwaliteit van het product verbetert.